Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
    От въпросната 147ца аз взех навигацията,и мога да кажа че си е много добра,и мотора доста добре си работеше,вътре си е запазена,просто колегата е решил да я продава.
    Много хора наливат луди пари по колите си и после ги продават за без пари,но това не значи ,че не са добри.
    Колеги, както казах ще пиша след като взема колата за да сложа край на мистерията

Всичко написано в обявата е така, има само 1 биалетка за смяна, но Тото ми каза за нея. Също така има забележки по боята, но и за тях знаех. С други думи коректна обява, добра сделка! Дано да е послушна Алфетката занапред, че хич не ги обичам своенравните

А до колегата Радо: държиш ли още навигацията и склонен ли си да се разделиш с нея?
    Alfa Romeo 147 2.0 TS Distinction

Comment

• Alfa Romeo 147

здравейте колеги имам намерението да си закупя алфа 147 2003г. бензин 2.0 150кс

и съм се спрял на тази обява.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=57vehe

или

http://www.cars.bg/c367814

дали някой ще може да ми каже нещо повече за конкретния автомобил ако е бил на оглед точна на тази или като цяло за този модел.

съмнявам се за качеството на колата поради ниската цена.

Comment

• Първоначално публикувано от kickey Покажи съобщение
        Колеги, както казах ще пиша след като взема колата за да сложа край на мистерията

Всичко написано в обявата е така, има само 1 биалетка за смяна, но Тото ми каза за нея. Също така има забележки по боята, но и за тях знаех. С други думи коректна обява, добра сделка! Дано да е послушна Алфетката занапред, че хич не ги обичам своенравните

А до колегата Радо: държиш ли още навигацията и склонен ли си да се разделиш с нея?
        Със здраве да си я караш!
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от Biankonero_ Покажи съобщение
          здравейте колеги имам намерението да си закупя алфа 147 2003г. бензин 2.0 150кс

и съм се спрял на тази обява.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=57vehe

или

http://www.cars.bg/c367814

дали някой ще може да ми каже нещо повече за конкретния автомобил ако е бил на оглед точна на тази или като цяло за този модел.

съмнявам се за качеството на колата поради ниската цена.
          И с основание се съмняваш. В България не се внасят читави алфи - няма кой да ги купува. По-добре се насочи към внос по поръчка от Германия или Швейцария.
          А защо си се насочил конкретно към този двигател?
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            И с основание се съмняваш. В България не се внасят читави алфи - няма кой да ги купува. По-добре се насочи към внос по поръчка от Германия или Швейцария.
            А защо си се насочил конкретно към този двигател?
            искам колата да е по мощна и ми харесва точно този тип двигател.

защо нещо лошо ли виждаш в него ?

Comment

• На колко 20 години си?
              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                На колко 20 години си?
                на 22 съм защо?

Comment

• Ще си позволя да ти дам съвет,насочи се към дизел,ако толкова държиш на 147 1.9 16в мотора е много по от т.с.
                  Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Защото едва ли имаш голям опит зад волана и с тая кола може да влезеш бързо в новините - не ти го пожелавам , разбира се.
                    Относно обявите и двете не ме кефят , особено черната дето няма още 100к км - явно е била на 1 милион км , за да бутат километража, аз кола на реални 250 к бих купил без замисляне
                    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                    Peugeout 2.2 HDI 133+++
                    Alfa 159 +++ next

Comment

мой съвет е да търсиш този двигател, но по-скоро с ръчни скорости. чел съм, че колкото е атрактивен и приятен, толкова е и проблемен.
                      Alfa Romeo 147 2.0 TS Distinction

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                        Защото едва ли имаш голям опит зад волана и с тая кола може да влезеш бързо в новините - не ти го пожелавам , разбира се.
                        Относно обявите и двете не ме кефят , особено черната дето няма още 100к км - явно е била на 1 милион км , за да бутат километража, аз кола на реални 250 к бих купил без замисляне
                        То в новините може и пеша да влезнеш..въпрос на желание
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Със 150 коня кърпел вероятноста да влезеш в новините е същата, като такъв със 70... Даже при втория случаи е по-вероятно. Чувството да си заварил педала за ламарината а отсреща да идва тир е уникално...

Comment

• Питане

Здравейте колеги, за много години!!! Само хубави емоции и безпроблемни километри ви пожелавам! Сега на въпроса, най-вече към колегите от Димитровград или региона (СЗ, Пловдив...),харесал съм си ето тази красавица http://www.cars.bg/c492567 някой ако я е виждал на живо или има някакви преки впечатления да сподели, че ми е легнала на сърцето, а до Димитровград само за един оглед малко далеч ми идва
                            Alfa Romeo GT 2.0 JTS
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
                            Fiat Brava TD100

Comment

• Първоначално публикувано от sudo Покажи съобщение
                              Здравейте колеги, за много години!!! Само хубави емоции и безпроблемни километри ви пожелавам! Сега на въпроса, най-вече към колегите от Димитровград или региона (СЗ, Пловдив...),харесал съм си ето тази красавица http://www.cars.bg/c492567 някой ако я е виждал на живо или има някакви преки впечатления да сподели, че ми е легнала на сърцето, а до Димитровград само за един оглед малко далеч ми идва
                              Tук няма кой да ти отговори пич. Не си от София...
                              Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Няма лошо да е по-мощна, но този двигател има славата на проблемен. А и не е кой знае колко динамичен.

Според мен дизел със 140 или 150 коня ще ти носи по-голям кеф.
                                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                                X